Ofertă specială: YOUNG RESIDENCE

Imobiliare Focsani: Young Residence title

Pe piața de apartamente Focșani capătă contur un proiect imobiliar de tip boutique, care se distinge prin unicitate, arhitectură și design. Agenția imobiliară FOCSANI REZIDENTIAL are plăcerea să vă prezinte YOUNG Residence.

Proiectul YOUNG Residence este un imobil cu 3 etaje situat ultracentral, pe strada Constituției, într-o zonă cu foarte multe puncte de interes: grădinițe, școli primare, licee, centre comerciale, centre sportive și medicale.
Construcția are o structură de rezistență pe cadre și grinzi din beton armat, compartimentările interioare sunt din cărămidă Porotherm, exteriorul este izolat cu polistiren expandat de 10 cm, ferestrele sunt din PVC cu geam termopan Low-e, iar fiecare apartament dispune de centrală proprie. Cele 12 unități (apartamente) sunt finisate cu materiale de cea mai bună calitate, au contorizare individuală, uși antiefracție la intrare, uși de lemn la interior, gresie, faianță și parchet de import, calorifere și obiecte sanitare. În prețul de vânzare al fiecărui apartament este inclus TVA-ul în cotă de 5%, precum și locul de parcare. Imobilul este branșat la toate utilitățile publice și dispune de infrastructură completă.

Dacă vreți să locuiți in centrul orașului Focșani și să beneficiați de siguranță, confort, apartamente decomandate cu balcoane generoase și locuri de parcare private, atunci YOUNG Residence este alegerea potrivită.