Ofertă specială: YOUNG RESIDENCE 2

Focsani Rezidențial vă oferă o nouă perspectivă asupra confortului și siguranței şi vă invită să descoperiți YOUNG RESIDENCE 2. Situat în zona Piața Moldovei, Young Residence 2 este un proiect avangardist, care se distinge prin arhitectură, calitatea finisajelor, funcționalitatea împărțirii spațiului și o locație sigură și liniștită.

 

Young Residence 2 a fost gândit și creat pentru cei care doresc sa trăiască frumos, pentru cei care au nevoie de un standard ridicat de calitate, confort și siguranță.

Proiectul este structurat S+P+4 și oferă 20 apartamente cu 1, 2 și 3 camere, un spațiu comercial la parter, locuri de parcare, boxe la subsol, precum şi un loc de joacă pentru copii special creat.

Young Residence 2 este un proiect unic, elegant, modern. Locaţia oferă cumpărătorilor numeroase avantaje: acces rapid la Piaţa Moldovei, numeroase magazine, școli, licee, grădinițe.

Imobilul are o structură pe cadre şi grinzi din beton armat, iar compartimentările interioare sunt din cărămidă porotherm cu nut și feder. La exterior pereţii sunt izolaţi termic cu polistiren, iar ferestrele au tâmplărie PVC şi geam termopan. Toate apartamentele sunt finisate preferențial cu materiale de calitate special alese, sunt contorizate separat şi sunt echipate cu: centrală proprie şi calorifere, uşi interior de foarte bună calitate, uşă intrare anti-efractie, gresie, faianţă şi parchet de import, obiecte sanitare în baie. Imobilul este prevăzut cu interfon, este branşat la toate utilităţile publice și dispune de o infrastructură completă.

Începeți o nouă viață într-un apartament modern,
începeți o nouă viață în YOUNG RESIDENCE 2!