Ofertă specială: KRISTAL RESIDENCE

Imobiliare Focsani: Kristal Residence title

Kristal Residence este unul din cele mai reuşite şi mai frumoase proiecte imobiliare din Focşani. Amplasat central, lângă Lidl, într-o zonă ferită de aglomeraţie şi zgomot, noul bloc de locuinţe a fost special conceput să ofere rezidenţilor numeroase beneficii cum sunt: siguranţa, confortul, apartamente decomandate însoţite de balcoane generoase, locuri de parcare private şi nu în ultimul rând preţuri decente.

Blocul are o structură pe cadre şi grinzi din beton armat, iar compartimentările interioare sunt din cărămidă Porotherm. La exterior pereţii sunt izolaţi termic cu polistiren expandat de 10 cm, iar ferestrele au tâmplărie PVC Rehau cu 6 camere şi geam termopan Lowe. Toţi aceşti factori, împreună cu centrala termică de apartament marca Ariston, contribuie la costuri extrem de scăzute de întreţinere.

 

Imobilul este branşat la toate utilităţile publice şi dispune de o infrastructură completă. În apropiere se găsesc puncte de interes cum ar fi: grădiniţă, şcoală primară, liceu, centru comercial, parc etc.

 

Cele 37 de apartamente ce compun proiectul Kristal Residence dispun de finisaje de o calitate superioară, sunt contorizate separat şi sunt echipate cu: centrală proprie şi calorifere, uşi interior de foarte bună calitate, uşă intrare anti-efractie, gresie, faianţă şi parchet de import, obiecte sanitare în baie şi au inclus în preţ tva-ul de 5%. Locul de parcare este oferit gratuit fiecărui apartament!!!