KRISTAL RESIDENCE 2

Imobiliare Focsani: Kristal Residence 2 title

KRISTAL RESIDENCE dezvoltă un nou concept de locuințe. Proiectul este amplasat ultracentral, în zona Brăilei – 2 Stejari și cuprinde apartamente amenajate în stil italian cu materiale și finisaje superioare.

Blocul are o structură pe cadre şi grinzi din beton armat, iar compartimentările interioare sunt din cărămidă. La exterior pereţii sunt izolaţi termic cu polistiren, iar ferestrele au tâmplărie PVC şi geam termopan. Aceşti factori, împreună cu centrala termică de apartament, contribuie la un confort termic sporit.

Imobilul este branşat la toate utilităţile publice şi dispune de o infrastructură completă. În apropiere se găsesc puncte de interes cum ar fi: grădiniţă, şcoală primară, liceu, centru comercial, parc etc.

 

Cele 85 de apartamente ce compun proiectul Kristal Residence dispun de finisaje de o calitate superioară, sunt contorizate separat şi sunt echipate cu: centrală proprie şi calorifere, uşi interior de foarte bună calitate, uşă intrare anti-efractie, gresie, faianţă şi parchet de import, obiecte sanitare în baie şi au inclus în preţ tva-ul de 5%.